5 روشی که معلمان می توانند مهارت های کارآفرینی را در کلاس های درسی خود تدریس کنند
زمانی که دوره ابتدایی و راهنمایی را تدریس میکردم، اطمینان از اینکه دانشآموزانم بتوانند اطلاعاتی را که در کلاس یاد میگیرند با دنیای واقعی مرتبط کنند، در اولویت آموزش هایم قرار دادم. در آن زمان، این روش تدریس مورد پذیرش قرار نگرفت. با این حال، میدانستم که اگر دانشآموزانم نتوانند آموختههاییشان در کلاس را در زندگی روزمره و آیندهشان به کار ببرند، من کارم را به عنوان یک معلم انجام نمیدهم. با وجود آنکه تکنولوژی های یادگیری با سرعت زیادی در حال تغییر بود، هنوز هم برخی از استراتژیها و درسهایی که تدریس میکردم ممکن است توسط همکاران و مدیران مدارس غیر ضروری تلقی شوند. در هر صورت من این وظیفه را بر عهده گرفتم که مطمئن شوم دانش آموزانم را در معرض زمینه هایی مانند کارآفرینی، نوآوری، حل مسئله و تفکر انتقادی قرار داده ام. آموزش، الگوسازی، و مشارکت دادن دانش آموزان در فرصت های کارآفرینی، و در یک کلام آموزش مهارت های کارآفرینی در مدرسه نه تنها با بسیاری از استانداردهای برنامه درسی دولتی مطابقت دارد، بلکه به آماده سازی جوانان برای فرصت های آینده نیز کمک می کند.
برخی از دانش آموزان استعدادهای متفاوتی را در یک زمینه نسبت به دیگری نشان می دهند. به آنها اجازه دهید تا در توانایی ها و استعدادهای خود بدرخشند و در عین حال عناصر تجاری را اضافه کنند. در هر صورت اگر معلم هستید، در این مقاله ترجمه شده می خواهیم پنج استراتژی برای آموزش معرفی کنیم که می توانید به راحتی در کلاس خود از آنها برای تشویق مهارت های کارآفرینی مادام العمر استفاده کنید:
1. سطل های طوفان فکری (Brainstorm Bins): در کلاس خود جعبه ای برای ایده های تجاری ایجاد کنید. می توانید از سطل های طوفان فکری به عنوان راهی برای شروع مهم ترین پروژه سال تحصیلی استفاده کنید. وقتی زودتر این پروژه را معرفی میکنید، به دانشآموزان خود میگویید که به ایدههایشان اعتقاد دارید و نظراتشان برایتان مهم است. شما همچنین اعتماد بهنفس را در آنها تقویت میکنید و در عین حال فضایی را برای آنها فراهم میکنید تا بتوانند یادگیری خود را داشته باشند. سطل های طوفان فکری می توانند کاتالیزوری برای ایجاد و به اشتراک گذاری ایده ها در مکانی امن باشند و در عین حال مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله را تشویق کنند. آنها همچنین می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا تصویر بزرگتر را ببینند زیرا می توانید به آنها یاد دهید که چگونه برای یک دوره زمانی خاص هدف تعیین کنند. آخر هر هفته در نخستین ماه مدرسه، ایده های آنها را با هم مرور کنید. و به مرور در طی سال تحصیلی، یکی از ایده های آن سطل طوفان فکری را انتخاب و به عنوان پروژه بیزینسی آخر سال دانش آموازن انتخاب کنید.
2. جعبه های راه حل (Solution Boxes): گاهی اوقات، دانش آموزان چیزهایی برای شکایت در مدرسه پیدا می کنند. به جای تشویق آنها به شکایت، راهی برای دانش آموزان ایجاد کنید تا در کنار مشکلاتی که ارائه می کنند، بتوانند راه حل هم ارائه دهند. دانشآموزان را تشویق کنید تا ایدههای خود را طوفان فکری کنند و راههایی برای رفع آن مشکلات ارائه دهند. جعبههای راهحل به دانشآموزان کمک میکنند تا به جای شکایت از راهحلها صحبت کنند و راهحلهایی را هم ایجاد کنند. فرو رفتن در این راه حل ها همچنین می تواند روابط قوی تری را در بین دانش آموزان ایجاد کند، عزت نفس آنها را تقویت کند و به جای گله و توسعه شکایت، حل مسئله را تشویق کند.
3. مخزن کوسه برای بچه ها (Shark Tank for Kids): اگر مدرسه شما اجازه می دهد، به دانش آموزان اجازه دهید برخی از قسمت های برنامه تلویزیونی شارک تنک را تماشا کنند ، به خصوص قسمت هایی که کارآفرینان جوان تری در آنها برای جذب سرمایه شرکت دارند. اگر یک جستجوی سریع در گوگل برای عبارت «کوسههای شارک تنک» انجام دهید، ویدیوهای مختلفی از این برنامه را با جوانانی که ایدههای تجاری خود را به کوسهها یا همان سرمایه گذاران ارائه میدهند، پیدا خواهید کرد. برخی از این ویدیوها را با دانش آموزان خود تماشا کنید، در مورد آنها بحث کنید و سپس مسابقه مخزن کوسه خود را در مدرسه بسازید. با این روش دانشآموزان شما علاوه بر یادگیری بسیاری از مهارتهای حیاتی کارآفرینی، میتوانند در مورد سرمایهگذاری، ارزش سهام، ایجاد محصولات و خدمات، ساختن زمین عالی و ارائه در مقابل مخاطبان زیادی بیاموزند. تمرکز بر این مهارت ها و ارائه ها نیز می تواند عشق به یادگیری مادام العمر را تشویق کند.
4. ساعت نابغه (Genius Hour): ساعت نابغه جنبشی است که به دانشآموزان اجازه میدهد در عین تشویق نوآوری و خلاقیت در کلاس، علایق خود را کشف کنند. منظور از ساعت نابغه زمانی است که در آن به دانش آموزان امکان انتخاب در مورد آنچه را که می خواهند در مورد هرچه علاقه مند هستند بیاموزند یا در آن ساعت تعیین شده در مدرسه روی آن کار کنند، می دهد. شرکتی مانند گوگل ساعت نابغه را در محل کار پیاده سازی می کند. همین اصول ساعت نابغه در کلاس درس قابل اجراست. به عنوان یک مربی، اگر در طول روز وقت دارید، می توانید زمان مشخصی را برای دانش آموزان خود تعیین کنید تا در آن روی پروژه های پرشور کار کنند. همچنین میتوانید به آنها اجازه دهید از این زمان برای کشف چیزهای جدید، انجام پروژه یا تمرکز بر مناطق خارج از کلاس درس استفاده کنند که ممکن است بخواهند کشف کنند.
دانش آموزان شما ممکن است در ابتدا گیج شوند زیرا این امر آنها را مسئول یادگیری خود می کند، نه اینکه معلمان به آنها بگویند چه کار کنند. اگر در ابتدا مشکل داشتند، میتوانید با آنها در مورد موضوعات طوفان فکری کنید تا تخیل آنها را تقویت کنید. همچنین میتوانید قبل از شروع ایدههای مختلف، زمانی را صرف تحقیق در مورد ایدهها کنید. آنها را آماده کنید تا یافته ها و پروژه های خود را با سایر کلاس ها، مدارس و حتی در مکان های دیجیتال تایید شده به اشتراک بگذارند. در طول فرآیند، شما به عنوان یک تسهیل کننده پروژه عمل می کنید تا اطمینان حاصل کنید که آنها در وظیفه خود باقی می مانند.
5. باشگاههای TED-Ed: اگر با دانشآموزان سال بالاتر کار میکنید، آنها را تشویق کنید تا برنامه های TEDx Teen Talks را تماشا کنند. سخنرانیهای TED روشهای قدرتمندی برای نشان دادن و تمرین مهارتهای سخنرانی در جمع، به اشتراک گذاشتن ایدههای نوآورانه، و همچنین ایجاد اعتماد به نفسی است که برخی از نوجوانان برای به اشتراک گذاشتن ایدههای خود نیاز دارند. پروژه TED-Ed یک مقام رسمی را نیز ارائه می دهد برنامه ای که از دانش آموزان سراسر جهان با پیوستن به یک باشگاه رسمی TED-Ed در مدرسه حمایت می کند. در باشگاههای TED-Ed، دانشآموزان در گروهها برای بحث، نوآوری و ایجاد ایدههای خلاقانه کار میکنند. رهبران باشگاه برنامه درسی TED-Ed را دریافت می کنند تا بتوانند پروژه های مدرسه خود را هدایت کنند و الهام بخش سخنرانان جوان TED باشند. از طریق این برنامه ها دانش آموزان از سراسر جهان می توانند کشف کنند و یاد بگیرند که چگونه ایده های نوآورانه خود را در قالب سخنرانی های TED ارائه دهند. همچنین در سایت رسمی این برنامه دانش آموزان را از سراسر جهان گرد هم می آورد و آنها را برای ارائه و به اشتراک گذاشتن ایده های خود به هم متصل می کند.
این 5 روش بنا به تجربه روبین شولمن جهت آموزش مهارت های کارآفرینی در مدرسه و کلاس درس برای معلمان تهیه و پیشنهاد شده است. هت مطالعه مقاله مرتبط می توانید به مقاله آموزش کارآفرینی در دبیرستان در سایت مدرسه وارلی مراجعه فرمایید.
مقاله “5 روشی که معلمان می توانند مهارت های کارآفرینی را در کلاس های درسی خود تدریس کنند” ترجمه مقاله انگلیسی ارزشمندی در رابطه با روش ها و استراتژی های آموزش مهارت های کارآفرینی در مدرسه است که توسط مدرسه مهارت های کسب و کار وارلی برای مطالعه و استفاده شما دانش آموزان عزیز ترجمه و ویرایش شده است.