آموزش بر اساس سبک یادگیری نوجوانان

وارلی برای مدرسان دانش آموزان والدین و وادین

آموزش بر اساس سبک یادگیری کودکان و نوجوانان

آموزش بر اساس سبک یادگیری کلب از جدید ترین روش های آموزشی در جهان است.

از انواع یادگیری و آموزش کودکان و نوجوانان ، یادگیری بر پایه سبک یادگیری را شاید بتوان جدید ترین روش نامگذاری کرد. سبک یادگیری (learning style) اولین بار در سال ۱۹۷۱ توسط کلب منتشر شد. این پرسشنامه پس از آن ۵ بار بروز شده است.

از سال ۲۰۰۷ این روش به عنوان یکی از مهمترین و کارآمد ترین روش ها در برنامه ریزی و روش شناسی آموزشی در نظر گرفته شده است. نظام آموزشی در کشور های مدرن بر اساس سبک یادگیری برنامه ریزی می شود و دانش آموزان بر اساس سبک یادگیریشان مسیر تحصیلی خود را انتخاب می کنند. مراکز آموزشی نیز کودکان و نوجوانان را بر اساس سبک یادگیری هدایت می کنند.

جلوگیری از اختلال یادگیری در کودکان و نوجوانان با آموزش بر اساس سبک یادگیری

اختلال یادگیری یکی از مسائل مهم در کودکان و نوجوانان است که باعث می شود تا آنها علاقه خود به یادگیری را از دست بدهند. روش نوین کلب باعث شده تا با شناخت درست از کودکان و نوجوانان در مورد یادگیری، بهترین روش آموزش و مسیر یادگیری آنها در مدرسه و دانشگاه شناخته شود تا آنها بتوانند به بهترین شکل آموزش دیده و اختلالی در یادگیری نداشته باشند.

سبک یادگیری کلب برای دانش آموزان آزمون روانشناسی برای کودکان و نوجوانان

شناخت سبک یادگیری کودکان و نوجوانان در وارلی

وارلی با هدف بهبود و ارتقا کیفیت آموزشی کودکان و نوجوانان از بروز ترین روش ها برای آموزش کودکان و نوجوانان بهره می گیرد. مجموعه آزمون های روانشناختی برای شناخت شخصیت ، استعداد و سبک یادگیری کودکان و نوجوانان در وارلی به کودکان و نوجوانان کمک می کند تا بتوانند بهتر و موثر تر مسیر آینده خود را انتخاب نمایند.

از سوی دیگر وارلی با آزمون های استاندارد روانشناسی که در اختیار دانش آموزان قرار می دهد، بهترین مشاوره ها را در مورد ادامه مسیر تحصیلی و شغلی به آنها ارایه می نماید.

آموزش بر اساس سبک یادگیری کلب می تواند از یک کودک و یا نوجوانی که گرایشی به یادگیری ندارد، فردی بسازد که عاشق یادگیری شود.

آزمون سبک یادگیری کلب و

روش‌های یادگیری در نظریه سبک یادگیری کلب

نظریه یادگیری کلب چهار سبک یادگیری متفاوت را مشخص می‌کند که براساس یک چرخه یادگیری چهار مرحله‌ای بنا شده است. کلب توضیح می‌دهد که افراد مختلف به‌طور طبیعی ترجیح می‌دهند سبکی خاص و متفاوت از یادگیری را داشته باشند.

عوامل مختلف بر روی سبک موردنظر شخص تاثیر می‌گذارد.

به عنوان مثال، محیط اجتماعی، تجربیات آموزشی و یا ساختار شناختی اولیه‌ی فرد در این مورد تأثیرگذار هستند.

مواردی ممکن است بر انتخاب سبک تاثیر بگذارد، اما در نهایت این سبک یادگیری است که اولویت می‌شود و در واقع، محصولی از دو جفت متغیر یا دو انتخاب مجزا است که ما آنها را ایجاد می‌کنیم و کلب نیز از آنها به‌عنوان خطوط یک محور یاد کرده است که هر کدام با حالت‌های متضاد در هر دو طرف قرار گرفته‌اند:

یک نمایش معمول از دو زنجیره کلب این است که محور شرق-غرب، زنجیره‌ی پردازش (Processing Continuum) (چگونگی رویکرد ما به یک کار) نامیده شده و محور شمال-جنوب زنجیره‌ی ادراک (Perception Continuum) (پاسخ احساسی ما یا اینکه چگونه در مورد آن فکر یا احساس می‌کنیم) نامیده می‌شود.

برای اینکه آموزش بر اساس سبک یادگیری کلب انجام شود باید آزمون هایی از کودکان و نوجوانان گرفته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *